A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги»» Тетіївської міської ради

Програма "Доступні ліки"

Дата: 23.03.2019 19:10
Кількість переглядів: 83

Кабінет міністрів ухвалив рішення про перехід урядової програми "Доступні ліки" в адміністрування Національної служби здоров’я України з квітня 2019 року.

Відзначимо, у березні Національна служба здоров’я розпочне підписувати договори з аптеками по всій країні, а з квітня 2019 року запрацює електронний рецепт і НСЗУ почне оплати аптекам за програмою.

Отже з квітня ліки за програмою "Доступні ліки" можна буде отримати тільки за електронним рецептом, виписаним сімейними лікарями, терапевтами та педіатрами через електронну систему охорони здоров’я. До цього часу в аптеках-учасницях програми буде встановлене спеціальне програмне забезпечення і вони підпишуть договори з Національною службою здоров’я.

Перехід програми "Доступні ліки" до НСЗУ дозволить пацієнтам отримувати ліки за рецептом у будь-якій аптеці в Україні, яка має договір з НСЗУ, без прив'язки до місцевості, де цей рецепт був виданий.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора