A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги»» Тетіївської міської ради

Новина

З днем медичного працівника!

Висловлюємо найтепліші слова вдячності представникам найгуманнішої у світі професії, тим, хто не жаліючи зусиль і часу приймає на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини — її життя.  Адже здоров'я нації є базовою умовою нормального розвитку країни, її благополуччя. Прийміть побажання міцного здоров'я і благополуччя Вам, Вашим рідним і близьким. Нехай збудуться всі Ваші задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з Вами!

14:50 16.06.2019

Змінили номер телефону?

Що робити, якщо у Вас відбулася зміна або втрата номеру телефону, який був зареєстрований у підписаній декларації про вибір лікаря?  Вам необхідно звернутися до обраного Вами сімейного лікаря для написання Заяви на зміну даних про метод автентифікації пацієнта (номер телефону).  При собі потрібно мати:  1.    паспорт;  2.    код ІПН; 3.    власний мобільний телефон (з новим номером телефону);  4.    копію документів, що посвідчують законного представника – у разі якщо заявник законний представник пацієнта (для дітей  – свідоцтво про народження); 

10:31 08.06.2019

Захистимося разом: вакцини працюють!

За ініціативною Європейського регіонального бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) з 2005 року, щорічно проводиться Всесвітній та Європейський тижні імунізації.

14:11 03.05.2019

Програма "Доступні ліки"

Кабінет міністрів ухвалив рішення про перехід урядової програми "Доступні ліки" в адміністрування Національної служби здоров’я України з квітня 2019 року.

19:10 23.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора