A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги»» Тетіївської міської ради

Телемедичні послуги у Тетіївській громаді!

Дата: 14.04.2023 15:30
Кількість переглядів: 37

Фото без описуТелемедичні послуги у Тетіївській громаді! 🏥Нарешті за допомогою телемедичних технологій з’явилася можливість надавати якісні медичні послуги хворим навіть у найвіддаленіших населених пунктах.

Телемедицина – це комплекс дій, технологій та заходів, що застосовуються під час надання медичної допомоги з використанням засобів дистанційного зв’язку для обміну інформацією.📱Тобто лікар може знаходитись, наприклад, в обласній лікарні, а пацієнт – у ФАПі за місцем проживання.

Сама консультація відбувається за допомогою сучасних телекомунікаційних технологій. Його основна мета — надати мешканцям віддалених населених пунктів доступ до найкращих обласних лікарів, що надають медичні послуги.👩‍⚕️

Телемедицина у Тетіївській громаді - це мобільний діагностичний комплекс, який складається з валізи з обладнанням для вимірювання основних показників здоров’я: пульсоксиметр, спірометр, дерматоскоп, термометр, тонометр, електрокардіограф.

Робимо все задля вашої зручності!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора