A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги»» Тетіївської міської ради

ВІДНОВЛЮЄМО ДОСТУП ДО МЕДИЧНИХ ПОСЛУГ В ГРОМАДАХ

Дата: 24.01.2024 15:07
Кількість переглядів: 37

Для внутрішньо переміщених осіб, які були вимушені залишити свої домівки і оселитися в Київському регіоні ми реалізуємо проект «Відновлення доступу до медичних послуг у громадах Київської області».

Завдяки цьому проекту люди, які на даний момент не мають повноцінного доступу до медичних послуг внаслідок збройної агресії рф, не відчувають нестачі соціальної та медичної підтримки. Їм не потрібно витрачати кошти і свій час аби їхати до столиці, щоб отримати ті чи інші послуги.

Адже лікарі самі приїхали до них❗ Відтепер громадяни можуть отримати послуги з психосоціальної підтримки, психологічного здоров'я та медичну допомогу.

➡️16 і 17 числа відбулось 2 виїзди в Баришівській громаді (с. Селище, с. Рудницьке - відвідали 23 людини) та Тетіївській громаді (с. Бурківці, с. Кошів, с. Погреби - 24 людини)

Сімейний лікар, медсестра, психолог та соціальний працівник надавали людям такі послуги:

🔸Скринінг на втрату слуху;

🔸Скринінг на депресію;

🔸Скринінг на діабет;

🔸Скринінг на домашнє та гендерно зумовлене насильство (ГЗН);

🔸Скринінг на серцево-судинні захворювання;

🔸Скринінг на хронічне обструктивне захворювання легень (ХОЗЛ);

Відчуваємо дуже велику потребу в реалізації цього проекту. Людям у громадах надзвичайно необхідна медична, психологічна та соціальна допомога. Через війну неймовірна кількість людей залишилися без повноцінного доступу до життєво необхідних послуг. Саме тому, ми будемо продовжувати таку важливу роботу і будемо намагатися максимально охопити та надати допомогу якомога більшій кількості людей. Ми з вами. В єднанні наша сила🙏


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора