A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги»» Тетіївської міської ради

Допомога благодійників.

Дата: 23.02.2024 09:33
Кількість переглядів: 8

За підтримки USAID , pact та за проектом  “Інновації для подолання епідемії ВІЛ. Відновлення  доступу  до  медичних  послуг  у  громадах  Київської  області" " БО "100% життя. Київський регіон " було придбано обладнання на суму 369 527 грн та передано як благодійна допомога для КП "КНП "Тетіївський ЦПМСД" Тетіївської міської ради.

 

У рамках проекту було придбано та передано в тимчасове користування три ноутбуки та генератор на суму 102 899 гривень і за 28 000 грн було надано доступ до хмарного обміну  інформацією для електрокардіографа з набору телемедицини. 

В тому числі за ці кошти отримали біохімічний аналізатор крові, УЗД апарат, глюкометр, спірометр, оторіноларінгоскоп, дитячі і дорослі ваги, підсилювач сигналу сотового звязку, вайфай роутер та інше.

✔️Наша команда готова продовжувати працювати на благо громади та забезпечувати належний рівень медичного обслуговування.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора