A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги»» Тетіївської міської ради

Новина

ВІДНОВЛЮЄМО ДОСТУП ДО МЕДИЧНИХ ПОСЛУГ В ГРОМАДАХ

Для внутрішньо переміщених осіб, які були вимушені залишити свої домівки і оселитися в Київському регіоні ми реалізуємо проект «Відновлення доступу до медичних послуг у громадах Київської області».

15:07 24.01.2024

Базові протиепідемічні та профілактичні норми для профілактики та боротьби із ГРВІ, COVID-19 та грип.

Медичні маски, дотримання дистанції та “локальний карантин” в окремих містах чи областях – це базові протиепідемічні та профілактичні норми, які попри скасування загальнонаціонального карантину через COVID-19 діють в Україні на постійній основі. 

12:53 09.01.2024

Зміни в роботі Денихівської амбулаторії  ЗПСМ.

Прийом пацієнів буде проводити Бойко Аліна Павлівна, лікар загальної практики- сімейної медицини Денихівської амбулаторії  ЗПСМ замість Рой Людмила Володимирівни -лікаря загальної практики-сімейної медицини Денихівської амбулаторії ЗПСМ на період її додаткової відпустки з 20.12.23 до 25.12.23р..

12:12 18.12.2023

Зміни в роботі Пʼятигірської амбулаторії  ЗПСМ.

 Кожокарь Оленою Андріївною, лікарем загальної практики- сімейної медицини Пʼятигірської амбулаторії  ЗПСМ прийому пацієнтів Колісник Людмили Сергіївни -лікаря загальної практики-сімейної медицини Пʼятигірської амбулаторії ЗПСМ на період її додаткової відпустки з 25.12.23 до 27.12.23р..

13:13 15.12.2023

Участь представників Баришівської та Тетіївської громад в проєкті "Інновації для подолання епідемії ВІЛ" (USAID)

Була провели зустріч з представниками Баришівської та Тетіївської громад в рамках проєкту "Інновації для подолання епідемії ВІЛ" (USAID), де буде впроваджувати напрямок відновлення медичних послуг.

15:53 01.09.2023

Відкриття “Першого тренінгово-ресурсного центру з впровадження універсально-прогресивної моделі домашніх візитів”

29 серпня 2023 року в м. Житомир, Громадська організація «Неурядова організація «ІН ТАЧ ЮКРЕЙН ФУНДЕЙШН», яка є виконавчим партнером проекту Дитячого фонду OOH (UNICEF) по програмі «Комплексне реагування на надзвичайні ситуації для забезпечення потреб дітей, батьків та опікунів, які постраждали внаслідок збройного конфлікту в Україні» провела офіційне відкриття “Першого тренінгово-ресурсного центру з впровадження універсально-прогресивної моделі домашніх візитів”.

15:28 01.09.2023

Знеболювальні ліки для паліативних хворих

#ДоступніЛіки Паліативні хворі можуть отримувати знеболювальні лікарські засоби безоплатно або з невеликою доплатою. З 31 серпня до програми реімбурсації включено шість препаратів Морфіну в таблетках – чотири безоплатні та два з доплатою.

14:19 01.09.2023

В Україну повернулася екстремальна спека

В Україну повернулася екстремальна спека, а це означає, що ризиків для здоров’я побільшає. Найчастіше потерпають від високих температур малюки до двох років, люди старші за 65 років, а також ті, хто має хронічні захворювання або психічні розлади.

18:23 18.08.2023

З Днем медичного працівника!

Шановні лікарі, фельдшера та акушери, медсестри та медбрати, санітарки! Хочемо від щирого серця привітати всіх вас з Дня медичного працівника! Ваша праця, самопожертва та відданість заслуговують найвищої подяки та шани. Кожен день ви стаєте на передову, щоб лікувати хворих, рятувати життя та приносити полегшення тим, хто цього потребує. Ви - справжні ангели на землі, надія для безлічі людей. Ви - невтомні герої, які працюють навіть у найскладніших умовах, не втомлюючись і не зупиняючись на досягнутому. Дякуємо, що обрали цю благородну професію і робите так багато добра.

15:04 27.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора